Sherbime Sociale Bethany deshiron te bleje tallona benzine.
Preferohen kompanite qe kane pika furnizimi me karburant brenda dhe jashte Tiranes.
Kompanite e interesuara mund te paraqesin ofertat e tyre ne adresen e e-mail : bcs@icc-al.org,
ose te kontatojne ne numrin e telefonit : 042223420.

Cel. : 042223420