Key Service,shoqeri konsulence ne fushen e informatikes I ofron shoqerive nje game te gjere sherbimesh si infrastructure IT,GIS,CRM,aplikacione web.

Jemi ne kerkim te 40 personave me karakteristikat e meposhtme:

-Specialist GIS/Projektim:

Kandidati duhet te kete kompetenca specifike ne perdorimin e softwaret GIS dhe vecanerisht:

-perdorimin e kartografise numerike si vektoriale ashtu edhe raster.
-projektim dhe perdorim te bazave te dhenave gjeografike.
-perdorimin e sistemeve te ndryshme te kartografise italiane.

-Operatore junior,edhe junior,qe kane njohuri baze te Autocadit me perspektive rritje profesionale

-Preferohet diploma ose studimet ne Arkitekture,Inxhinieri ose si Gjeometer.
-Eksperienca kursesh ose certifikimesh ne Autocad.

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne nje Cv.
Kandidatura juaj do te trajtohet me maksimumin e konfidencialitetit.Cv e juaja mund ti dergoni ne adresen tone te emailit: hrkeygroup17@gmail.com. dhe mund te na kontaktoni ne nr tone Cel:0692391214