Key Group kompani lider ne fushen e sherbimeve I jep mundesine te gjithe personave me aftesi te mira ne gjuhen gjermane
te behen pjese e botes se sherbimit te klientit me pagesat me te mira ne treg.

Kerkohet:
-Njohje shume e mire e gjuhes gjermane
-Impenjim dhe deshire per arritjen e rezultateve
-Aftesi te mira komunikuese

Ofrohet:
-Page mbi mesataren e tregut
-Mundesi rritje profesionale
-Ambient dinamik pune

Ju ftojme te dergoni cv tuaj ne adresen tone te emailit: inser.hr@gmail.com

KEY GROUP
Rruga e Kavajes,Condor Center, Kati 3-te,
Cel: +355692391214
e-mail:
inser.hr@gmail.com