UnitCenter shpk kerkon te punesoje 100 konsulente telefonike per gjuhen Italiane.
Ofrojme :
- Pagese baze 60 000 ALL NETO;
- Bonuse ditore, javore dhe mujore nder me te lartat ne treg;
- Ambient pune ideal;
- Kontrate pune ne perputhje me ligjin Shqiptar;
- Orar pune Full-Time;
- Weekend te lire;
- Mundesi rritjeje profesionale ne cdo drejtim te deshiruar;
- Promovim per me te miret me udhetime jashte Shqiperise;
- Sherbim mjekesor falas;
- Trajnime periodike.
Te interesuarit te na dergojne CV-ne tek adresa : info@unitcentershpk.com
ose te na shkruajne ne inbox ne faqen tone te facebook.