shiten per arsye emigrimi te gjitha pajisjet e nje klinike dentare shume pak te perdorura,poltron,aparat,grafie,autoklav,aparat distilimi,amalgamator,aparat per paketim veglash,kompresor
vetem per 6000 euro,plus 1000 euro nqs do mobilimin e klinikes kolltuqe recepsion,banak me dy lavamane dhe te gjitha veglat e punes dhe materialet dentere.

Cel. : 0689024525