Shes kabinet dentar unit gjerman me kamera te inkorporuar ne unit llampe led dy kanjula nje e thjesht nje kirurgjikale monitor angla te rinj kompresor silent tavoline pune e levizshme si dhe materialet e punes pa perjashtim autoklav me touch screen distilues 5 litersh plastifikues si dhe mobiljet e klinikes cdo gje esht ne gjendje perfekte

Cel. : 00355695852797