Tel eshte I perdorur vetem 6 muaj eshte si i ri. Ska asnje gervishtje, nk eshte i hapur asnjeher ne servis , tel eshte I blere n itali shitet se bashku me kufjet dhe kutin origjinale
Cmimi i diskutushem . Cel. : 0675000116.