Kompania "SUNRISE" shpk ,ndodhet ne Kruje dhe operon ne sektorin e prodhimit te faqeve te sandaleve .

Kerkon te punesoje :

-Nje sekretare: te dije shume mire italisht ,te perdore shume mire kompjuterin (excel,word,email),si dhe te jete e afte te punoje ne grup.

-Nje pergjegjes reparti per prodhimin (mosha 30/40 vjec)
-Nje Pergjegjes reparti per tranxhat

Pergjegjesi i repartit ne te dy profilet do te kete keto pergjegjesi:
-te kontrolloje nese respektohen parametrat e cilesise dhe sasise ne prodhim
-te kontrolloje nese porosite perpunohen ne menyre korrekte dhe ne kohen e kerkuar.

Kerkohen keto cilesi:

-Pervoje ne industrine e kepuceve
-Aftesi per te punuar ne grup
-Disponibel nga shtatori 2017
-Fleksibel ne orare

Ju lutem te dergoni CV ne italisht ne adresen : sunriseshpk@yahoo.it