Shitet nje faqe e suksesshme shitjesh ne instagram me 6000 followers 100% shqiptar : jo follow me programe qe sna hyjne ne pune nese duam te shesim mallra)
MUnd te perdoret per profil personal ose per aktivitete e biznese te ndryshme.
Profili rritet cdo dite ne followrsa.
Cmimi 50 €.
Emrin dhe qellimin e profilit mund ta ndryshoni sipas deshires.
Akses ne faqe direkt pas pageses.

Te interesuarit te kontaktojne neadresen e e-mailit: krisi.al27@gmail.com

Faleminderit!