Shes aktivitet rrobaqepsie me klientele te ngritur prane tregut elektrik. Dyqani ka qera shume te arsyeshme dhe eshte i paisur me cdo mjet pune : makine qepse, syzator, hekur, rafte, tavoline etj. Dyqani ka banje dhe dhome prove. Me pak fjale eshte gati per te filluar pune qe ne diten e pare. Ndodhet ne afersi te tregut elektrik.
cmimi 3 milione leke te vjetra . Per te kontaktuar telefononi :068 633 0304 , 0685685825.