VENDOS TANI ???? oferte e limituar
Kurs praktik dhe interesant per mesimin dhe asimilimin e gjuhes italiane. Ushtrime terheqese dhe praktike per pervetesimin e gjuhes me mjete didaktike si dhe trajnim i vazhdueshem. Mesim i diferencuar mbi baze moshe. Motoja jone; "Te mesojme duke u zbavitur".Nje here ne jave me nga dy ore mesimi,Cmimi 500 lek/jave.. pranimet ne cift . Per me teper kontaktoni nr tel 0692822312

Cel. : 0692822312