Kurs praktik dhe interesant per te gjithe grup-moshat per mesimin dhe asimilimin e gjuhes italiane. Metodologji terheqese dhe praktike ne pervetesimin e gjuhes me mjete didaktike si dhe trajnim i vazhdueshem. Motoja jone; "Te mesojme duke u zbavitur".Dy ore ne jave ,Cmimi 500 lek/jave.. pranimet ne cift . 0692822312

PERSE JEMI TE VECANTE ???!!!! ;

1- Mesojme duke u zbavitur
2- Metode individuale mesimdhenie Per te gjitha grup - moshat dhe nivelet
3- Metodologji teper e vecante e bukur dhe interesante
4- Kembengulje, --- praktike - trajnimi deri ne pervetesimin e mesimit
5- Mesimi ne grup, numer shume i kufizuar
6- Gjuha vjen natyrshem ( Merzitia dhe lodhja nuk ekzistojne)
7-Kenaqesia dhe bukuria e gjuhes ndjehet qe ne mesimet e para

Cel. : 0692822312