Shitet aktiviteti rrobaqepsi, me gjithe paisjet : makine qepse, syzator, hekur hekurosje, rafte, kase fiskale etj.

Dyqani eshte shume i pershtatshem. Klientela eshte e ngritur dhe gati per te filluar pune.

Qeraja e dyqanit eshte shume e arsyeshme.

Dyqani ndodhet ne afersi te tregut elektrik.

Cmimi ne total : 3 milione leke te vjetra.

Per te kontaktuar telefononi ne numrat:

068 633 0304

068 568 5825