AT Consulting shpk, kerkon punonjes ne sisteme informacioni (futje te dhenash ne sisteme kompjuterike dhe perpunim te dhenash ne sisteme kompjuterike) per filialin e saj ne Elbasan.


Aplikantet duhet te:
1. Kene njohuri te mira te gjuhes italiane (preferohen njohuri edhe ne gjuhen angleze)
2. Kene eksperience ne perdorimin e paketes office (prioritar Excel)
3. Kene njohuri te mira mbi navigimin ne web dhe perdorimin e applikacioneve web.
4. Te kene nje diplome bachelor ose master ne fushat respektive
- Informatike
- Ekonomi


Kushtet e punes :
- Aplikuesit fitues te vendit te punes do te jene te akomoduar ne nje zyre, do te punojne ne kompjuterin e tyre individual te ofruar nga kompania.
- Aktiviteti konsiston ne menaxhim te dhenash ne sisteme te ndryshme (jo komunikim verbal apo telefonik)
- Paga baze neto shume e mire e cila kalon ne llogarine personale te punonjesit ne banke.
- Dita e punes (nga e hena ne te premte) eshte e perbere nga 8 ore me oraret si vijon 08:00 - 12:00, 13:00 - 17:00
- Ditet e festave dhe lejet jane te garantuara dhe aplikueshme


-Te interesuarit te aplikojne duke derguar nje email me CV-ne bashkangjitur ne adresen recruiting@evolutivo.it


------------------------------------------------------------------------------------------------