OFROJME KURSE TE GJUHEVE TE HUAJA. SUPER OFERTE!

QENDRA EUROPIANE E STUDIMIT ME EKSPERIENCE SHUME VJECARE NE MESIMDHENIE GARANTON SUKSESIN TUAJ NE STUDIMET E METEJSHME DUKE JU OFRUAR:

-ANGLISHT,GJERMANISHT,ITALISHT KURSE NE GRUP DUKE FILLUAR NGA 10 000 LEKE NIVELI

-MESIMI I GJUHES ANGLEZE NEPERMJET SKYPE

-KURSE PER GJUHET E HUAJA:
GJERMANISHT, FRENGJISHT, ITALISHT, SPANJISHT,GREQISHT,TURQISHT 15 000 LEKE NIVELI, NE GRUPE TE VOGLA

KURSE PERGATITORE PER PROVIMET E MATURES SHTETERORE NE LENDET;
ANGLISHT-MATEMATIKE-FIZIKE-BIOLOGJI-KIMI-LETERSI etj

-SHQIP PER TE HUAJ

-KURSE KOMPJUTERI;PAKETA OFFICE,PROGRAME INXHINIERIKE, ETJ

Suksesi i Qendres Europiane te Studimit i dedikohet metodave me te perparuara te mesimdhenies ku mesimi kthehet ne nje aktivitet interaktiv, ku mesimdhenia dhe mesimnxenia angazhon te gjitha tipat e nxenesve qe pergatiten nga mesues te kualifikuar dhe te trainuar nga Akademia e Mesueseve te Oxfordit .
Qendra Europiane e Studimit ėshtė njė investim pėr tė ardhmen tuaj nė rrugėn e dijes e pėrgatitjes pėr jetėn.