OFROJME KURSE TE GJUHEVE TE HUAJA PER TE GJITHA GRUPMOSHAT!

QENDRA EUROPIANE E STUDIMIT ME EKSPERIENCE 10- VJECARE NE MESIMDHENIE OFRON KURSE:

-ANGLISHT,GJERMANISHT,ITALISHT,SPANJISHT,GREQISHT ,TURQISHT ETJ.

-MESIMIN E GJUHEVE TE HUAJA EDHE NEPERMJET SKYPE.

-OFROJME KURSE TE GJUHEVE TE HUAJA EDHE NE INTITUCIONE PRIVATE ,SHTETERORE APO NE AMBJENTET TUAJA FAMILJARE.

- KURSE TE GJUHES SHQIPE PER TE HUAJ DHE PER SHQIPTARE TE KTHYER NGA EMIGRACIONI.

- MESIMIN I GJUHES SHQIPE EDHE NEPERMJET SKYPE.

-KURSE PERGATITORE PER PROVIMET E MATURES SHTETERORE DHE KONSULTIME GJATE VITIT NE LENDET;
ANGLISHT-MATEMATIKE-FIZIKE-BIOLOGJI-KIMI-LETERSI etj

-KURSE KOMPJUTERI;PAKETA OFFICE,PROGRAME INXHINIERIKE, ETJ

-PERGATITJE MESIMORE PER KLASAT I-V.

Suksesi i Qendres Europiane te Studimit i dedikohet CILESISE teper te larte te mesimdhenies ,SPECIALISTEVE me eksperience shqiptar
dhe te huaj,CMIMEVE teper konkuruese ,TEKSTEVE te perzgjedhura te OXFORDIT,KUSHTEVE teper modene dhe CMIMEVE teper konkuruese.

Duke studjuar ne Qendren Europiane te Studimit ,JU beni investimin me te mire per te ardhmen tuaj apo te femijeve tuaj ne rrugen e dijes
dhe pregatitjes per jeten.

MIRESEVINI!