Tirane,ofrojme vende pune programues Web Developer/Design.


Kompania jone kerkon web developer dhe web design me kohe te plote dhe ofron mundesi rritje profesionale ne fushen e programimit.

Kerkesat jane:
-te kete njohuri shume te mire ne platformat CMS
-te kete njohuri te mira rreth gjuheve te programimit si HTML,CSS, JavaScript, JQuery, API.
-te kete njohuri shume te mire te parimeve te SEO duke u siguruar ne praktikat me te mira.
-te kete njohuri dhe ekperience ne digital marketing.
-te kete njohuri te mira ne aplikimin e metodave me te mira te sigurise dhe si te implementohen E- Commerce programet.
-kane perparsi kandidatet me njohuri dhe experience ne gjuhet Laravel, Node.js, Angular.js

Kontakt:
info@procodev.com
+355 69 25 78 910