QENDRA E SOLARIT "MIAMI SUN" jep me qera pjesen e parukerise. Adresa : tek Blloku perballe kafe AMA.

Eshte nje mundesi bashkepunimi shume e mire per te dyja palet pasi klientela e solarit mund te shfrytezohet nga parukeria.

Bashkepunetorja ka te perfshire ne cmimin prej 30,000 lek :

-taksat dhe tatimet dhe cdo detyrim tjeter ne lidhje me shtetin
-drita, uje, telefon
-faqet reklamuese ne rrjetet sociale
-mjetet kryesore te punes
- 30,000 lek edhe nje dhome estetike


Personat e interesuar mund te kontaktojne per me shume informacion.

0694050041