QENDRA E SOLARIT "MIAMI SUN" jep me qera pjesen e estetikes dhe parukerise. Adresa : tek Blloku perballe kafe AMA.

Eshte nje mundesi bashkepunimi shume e mire per te dyja palet pasi klientela e solarit mund te shfrytezohet nga parukeri-estetika.

Bashkepunetorit ka te perfshire ne cmimin prej 60000 lek :

-taksat dhe tatimet dhe cdo detyrim tjeter ne lidhje me shtetin
-drita, uje, telefon
-faqet reklamuese ne rrjetet sociale


Personat e interesuar mund te kontaktojne per me shume informacion.

0694050041