ARREDO-DUE , prej vitit 2002 ne tregun e paisjeve industriale profesionale per bare, restorante, pasticeri, piceri, furra buke, supermarkete dhe aksesore te ndryshem.

- Pergjigjemi ne kohe rekord me garanci dhe suport teknik.
- Konsulence dhe projektim arkitekture per ambjentet tuaja.
- Cmimet me te mira ne treg.

Kontakt 0672012232 / 0672012230
Adresa: rr: '7 Nentori' Yrshek, 1km pas Top-Chanel.

www.arredodue.al