QENDRA E STUDIMIT T GJUHVE T HUAJA "SCHRITTE":OFRON KURSE T GJUHS RUSE
*Ofrohet Pregatitje e Gjuhs Ruse pr t Interesuarit, q dshirojn t bjn Studime, Spezializime n Rusi.

Pedagog i kualifikuar
dhe me eksperienc n msimdhnie:

Kurs Normal:
  • Kohzgjatja: 2 muaj e gjysm, 3 her n jav
  • Metodat: DOROGA RUSSIJ
  • Seanca: 25 seanca/90 min n Grup

Kurs Intensiv:
  • Kohzgjatja: 1 muaj, nga e hna n t premte
  • Metoda: DOROGA RUSSIJ
  • Seanca: 15 seanca/90 min

Prkushtimi do t jet n 5 aspektet kryesore, q nevojiten pr t msuar gjuhn: Lexim, Shkrim, Dgjim, Gramatik dhe t folur.