Shiten okazion paisje per njerez te semure:

- krevat me pult (ngrihet shpina dhe kembet)

- dyshek kundra plageve

- mbeshtetese per te ecur

- tualet portativ

per me teper telefononi tani

Tel. : 042224741

Cel. : 0697043199