BELLISTER CALL ALBANIA, KERKOJME OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE FRENGJISHT
PAGESA NGA 300 LEK / ORA DERI NE 350 LEK/ORA + BONUSE TE LARTA MUJORE

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:
- Njohuri shume te mira te gjuhes Frenge
- Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze
- Disponibilitet orar 6 ore ose 12 ore

Ofrojme:
- Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore
- Fleksibilitet Orar; part time ose full time
- Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar
- Staf profesional dhe ambiente bashkohore

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online
duke nisur CV e tyre ne adresen e E-mail :
Email: hr.rekrutime@gmail.com