BLG eshte nje kompani, e cila merret me nderkombetarizimin e ndermarrjeve te vogla dhe te mesme italiane ne tregun e Ballkanit, duke organizuar takime me bizneset e ketyre vendeve. Keto takime zhvillohen 2 dite ne cdo muajAktualisht kerkojme vajza te cilat ndihmojne ne perkthim, perfaqesuesit e kompanitve italiane qe vijne ne Shqiperi Kriteret qe kerkohen jane :
  • italishte e folur e avanzuar
  • te jene korrekte dhe serioze
  • persona te komunikueshem

Plotesoni formularin online qe e gjeni tek website www.blg.al -> Home -> "Lavora con noi",
ose dergoni CV-ne tuaj ne hr@balcancompany.comCel. : 0695294282