BLG eshte nje kompani, e cila merret me nderkombetarizimin e ndermarrjeve te vogla dhe te mesme italiane ne tregun e Ballkanit, duke organizuar takime B2B me bizneset e ketij rajoni.
Keto takime zhvillohen 2 dite ne cdo muaj (4 ore ne dite)
Aktualisht kerkojme vajza te cilat ndihmojne ne perkthim perfaqesuesit e kompanive italiane qe vijne ne Shqiperi gjate takimeve

Kriteret qe kerkohen jane :


  • italishte e folur e avanzuar
  • te jene korrekte dhe serioze
  • persona te komunikueshem


Plotesoni formularin online qe e gjeni tek website www.blg.al -> Home -> "Lavora con noi",
ose dergoni CV-ne tuaj ne hr@balcancompany.com duke percaktuar tek Objekti rolin per te cilin aplikoni
Cel. : 0695294282