Kerkoj te punesohem si
punonjese sociale ne institucione private

Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha -> 48 vjec· Arsimi -> i larte, dega " Psikologji" dhe master tek Shkencat Sociale "Keshillim klinik"

·
Gjuha e huaj -> Anglisht ( shume mire)

·
Eksperienca ->8 vjet mesuese

. Kam punuar 7 vjet ne institucion shteteror per femijet e braktisur si edhe disa vjet edukatore ne institucion privat.

5 vitet e fundit kam ushtruar profesionin e punonjeses sociale.

.Sherbimet qe ofroj -> Punonjese sociale ne familje apo ne institucione private

·
Disponibiliteti -> full time ( paradite)

· Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane

Info te tjera : Kam qene gjithmone ne kontakt me njerezit ne nevoje dhe kam marre shume kenaqesi kur i kam pare te rimekemben psikologjikisht dhe financiarisht

.Kam eksperience si edukatore, mesuese dhe 5 vitet e fundit si punonjese sociale. Jam e komunikueshme, korrekte dhe i kryej me pergjegjesi detyrat e ngarkuara.

Interesohem te ofroj sherbimin tim si punonjese sociale ne institucione private.Te interesuarit ndaj profilit tim profesional jane te lutur te kontaktojne agjensine Trinity ne nr 0672009060