Kerkoj te punesohem si
punonjese sociale ne institucione private


Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha -> 48 vjec

·
Arsimi -> i larte, dega " Psikologji" dhe master tek Shkencat Sociale "Keshillim klinik"

·
Gjuha e huaj -> Anglisht ( shume mire)

·
Eksperienca ->8 vjet mesuese . Kam punuar 7 vjet ne institucion shteteror per femijet e braktisur si edhe disa vjet edukatore ne institucion privat. 5 vitet e fundit kam ushtruar profesionin e punonjeses sociale.


.Sherbimet qe ofroj -> Punonjese sociale ne familje apo ne institucione private

·
Disponibiliteti -> full time ( paradite)

· Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane

Info te tjera : Kam qene gjithmone ne kontakt me njerezit ne nevoje dhe kam marre shume kenaqesi kur i kam pare te rimekemben psikologjikisht dhe financiarisht.
Kam eksperience si edukatore, mesuese dhe 5 vitet e fundit si punonjese sociale. Jam e komunikueshme, korrekte dhe i kryej me pergjegjesi detyrat e ngarkuara.
Interesohem te ofroj sherbimin tim si punonjese sociale ne institucione private.

Te interesuarit ndaj profilit tim profesional jane te lutur te kontaktojne agjensine Trinity ne nr 0672009060

Te interesuarit per profilin tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne nr 0672009060