Kerkoj te punesohem si
punonjese sociale ne familje apo ne institucione private.

Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha -> 25 vjec

·
Arsimi -> i larte, dega " Pune sociale"

·
Gjuha e huaj -> Anglisht ( shume mire),Spanjisht (shume mire)

·
Eksperienca ->2 vjet kam punuar si vullnetare ne organizate jo qeveritare PVN si edhe dy vjet te tjera ne shoqata shqiptare per persona me aftesi te kufizuara
.

Sherbimet qe ofroj -> Punonjese sociale ne familje apo ne institucione private

·
Disponibiliteti -> full time ( paradite)

· Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane
Info te tjera : Kam ushtruar profesionin tim si punonjese sociale per 4 vjet.

Jam e komunikueshme dhe e pergjegjshme per detyrat qe me ngarkohen

Te interesuarit per profilin tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne nr 0672009060