Kerkoj te punesohem si babysitter apo edukatore


Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha ->48 vjec

·
Eksperienca -> Kam eksperience 6 vjecare ne perkujdesjen ndaj femijeve ne cerdhe, kopesht dhe familje( kam referenca)

· Zona ku ofroj sherbimin ->Tirane


.Sherbimet qe ofroj -> babysitter ose edukatore


·
Disponibiliteti -> full time ( paradite)


Info te tjera : Puna me femijet me ka dhene gjithmone kenaqesi. Eksperienca 6 vjecare ne perkujdesjen ndaj tyre si edhe pasioni ndaj femijeve me shtyn qe te kerkoj pune si dado ose edukatore. Kam referenca te familjet ku kam punuar.

Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060