Kerkoj te punesohem si babysitter


Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha ->44 vjec

·
Arsimi -> i mesem

· Rezidenca e banimit -> Tirane


·
Eksperienca -> Kam eksperience disavjecare ne kujdestarine e femijeve si ne Shqiperi ashtu edhe jashte Shqiperie


.Sherbimet qe ofroj -> babysitter


·
Disponibiliteti -> full time ( paradite)

· Gjuha e huaj ->Anglisht , Greqisht

· Zona ku ofroj sherbimin -> Qender, Porcelani, Fresku, Rruga e Kavajes, Myslym Shyri

Info te tjera : Jam e duruar dhe e komunikueshme me femijet. Kam eksperience disa vjecare ne perkujdesjen e femijeve dhe kam zgjedhur te vazhdoj te ofroj kete sherbim pasi profesionin e dados e bej me shume deshire.


Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060