Kerkoj te punesohem si babysitter

Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha ->44 vjec

·
Arsimi -> i mesem

· Rezidenca e banimit -> Tirane

·
Eksperienca -> Kam eksperience disavjecare ne kujdestarine e femijeve si ne Shqiperi ashtu edhe jashte Shqiperie

.Sherbimet qe ofroj -> babysitter

·
Disponibiliteti -> full time ( paradite)

· Gjuha e huaj ->Anglisht , Greqisht

· Zona ku ofroj sherbimin -> Qender, Porcelani, Fresku, Rruga e Kavajes, Myslym Shyri

Info te tjera : Jam e duruar dhe e komunikueshme me femijet.

Kam eksperience disa vjecare ne perkujdesjen e femijeve dhe kam zgjedhur te vazhdoj te ofroj kete sherbim pasi profesionin e dados e bej me shume deshire.

Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060