Kerkoj te punesohem ne marketing apo burime njerezore

Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha ->22 vjec

·
Arsimi -> i larte si edhe master (Dega Psikologji, master profesional : Mardhenie publike)

Rezidenca e banimit -> Tirane

.Gjuha e huaj ->anglisht gjermanisht ( kam certifikate qe verteton njohjen e gjuhes gjermane)

·
Disponibiliteti -> full time( paradite apo pasdite)

· Zona ku ofroj sherbimin ->Kudo ne Tirane

Info te tjera: Kam aftesi shume te mira komunikative dhe jam e afte te punoj ne grup.

Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060