Kerkoj te punesohem si sekretare apo koordinatore zyre

Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha ->25 vjec

·
Arsimi -> i larte ( dega Filozofi, Fakulteti i Shkencave sociale)

·Rezidenca e banimit -> Tirane

·
Eksperienca -> Kam eksperience 2 vjecare si sekretare ne nje qender kursesh per gjuhe te huaja

.
.Sherbimet qe ofroj -> sekretare ose koordinatore zyre

·
Disponibiliteti -> full time ose part time ( paradite apo pasdite)

· Gjuha e huaj ->Anglisht ( e folur dhe e shkruar), Italisht ( e folur dhe e shkruar)

· Zona ku ofroj sherbimin ->Kudo ne Tirane

Info te tjera : Jam e pergjegjshme, e perpikte dhe korrekte dhe me etike

.Lloji i aktiviteteve profesionale te kryera ne pervojat e meparshme lidhet kryesisht me sherbimin ndaj klientit, ndaj mund te them se kam aftesi shume te mira komunikative

.
Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060