Kerkoj te punesohem si koordinatore zyre ne biznese te ndryshme


Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha ->23 vjec

·
Arsimi -> i larte (Dega Ekonomi dhe Politike, Universiteti Bujqesor i Tiranes)

· Rezidenca e banimit -> Tirane


·
Eksperienca -> Kam eksperience si data entry; mbajtja e bilanceve kontabel te nje biznesi si edhe kam kryer nje intership nje vjecar ne institucion publik.

.Sherbimet qe ofroj -> koordinatore zyre

·
Disponibiliteti -> full time( paradite apo pasdite)

· Gjuha e huaj ->Anglisht ( e folur dhe e shkruar), Italisht ( e folur dhe e shkruar)

· Zona ku ofroj sherbimin ->Kudo ne Tirane

Info te tjera : Me poshte nje pershkrim profesional i imi: Duke marre shkas nga eksperiencat pararendese ne pune mund te them qe jam nje person shume i vendosur dhe i afte te punoj individualisht dhe ne grup. Jam mesuar te punoj nen trysnine e punes dhe synoj ti jap zgjidhje problematikave qe mund te krijohen edhe per shkak te perbmushjes se objektivave brenda afateve kohore.
Kam aftesi shume te mira komunikimi ne stad administrativ , e ndihmuar nga eksperienca e meparshme ne Drjetorine e mardhenieve me qytetaret ne nje institucion publik


Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060