Kerkoj te punesohem si mesuese ndihmese, punonjese sociale apo babysitter

Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha ->44 vjec

·
Arsimi -> i larte si edhe master ( mesuesi cikli i ulet, masteri profesional " Femija, familja" ne Shkencat Sociale

· Rezidenca e banimit -> Tirane

·
Eksperienca -> Kam eksperience 17 vjecare si mesuese ndihmese dhe punonjese sociale per perkujdesje totale ( kam referenca pune

)
.Sherbimet qe ofroj -> punonjese sociale, mesuese apo babysitter

·
Disponibiliteti -> full time ose part time ( paradite apo pasdite)

· Gjuha e huaj ->Anglisht ( e folur dhe e shkruar), Italisht ( e folur dhe e shkruar), Greqisht ( e folur)

· Zona ku ofroj sherbimin ->Kudo ne Tirane

Info te tjera : Kam punuar 17 vjet ne fushen e perkujdesjes dhe punonjeses sociale.

Grupmoshat e femijeve per te cilet jam perkujdesur jane nga 3 deri ne 16 vjec.

Si me poshte disa nga aktivitetet e kryera rendom me femijet:- lojra psiko - sociale- Bashkebisedime edukative-Keshillime psiko - sociale-Ndergjegjesime te ndryshme- Referime , orientime

Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060