Kerkoj te punesohem si
babysiter apo kuzhiniere

Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha ->50 vjec

·
Arsimi -> i mesem

· Rezidenca e banimit -> Komuna e Parisit, Tirane

·
Eksperienca -> Kam eksperience disavjecare ne perkujdesjen e femijeve si edhe ne kuzhine ( kuzhine tradicionale shqiptare)

.Sherbimet qe ofroj -> gatim dhe perkujdesje per femijet

·
Disponibiliteti -> part time ( paradite apo pasdite)

· Zona ku ofroj sherbimin -> Qender, Komuna e Parisit, 21 Dhjetori, Bllok, Ish Ekspozita, Myslym Shyr
I

Info te tjera : Kam punuar disa vjet ne perkujdesjen e femijeve ne Tirane dhe ne qytete te tjera . Jam perkujdesur per femije te grupmoshave nga 0 deri ne 3 vjec.

Pervec kujdestarise se femijeve( sherbim qe e kam ofruar dhe full time dhe part time) kam punuar si kuzhiniere ne restorante te ndryshmeJam e pergjegjshme dhe korrekte ne pune

Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060