Kerkoj te punesohem si
asistente zyre ne agjensi te ndryshme apo edhe mesuese anglishteje

Me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha -> 26 vjec

·
Arsimi -> i larte, mesuesi per gjuhen angleze

·
Gjuha e huaj -> Anglisht ( shume mire), Italisht ( shume mire)

· Kam aftesi shume te mira kompjuterike

·
Eksperienca -> Kam punuar disa vjet ne kompani italiane si data entry dhe sherbim klienti dhe kam ushtruar privatisht profesionin e mesueses ne gjuhen angleze
.

Sherbimet qe ofroj -> asistence, sekretari apo edhe mesuese e gjuhes angleze

·
Disponibiliteti -> full time ( paradite)

· Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane

Info te tjera : Kam ushtruar profesionin tim si mesuese e gjuhes angleze per nje grup studentash pasi jam diplomuar per anglisht.

Kam punuar edhe ne kompani te ndryshme italiane ne pozicione te ndryshme : sherbim klienti apo hedhje te dhenash.

Jam korrekte e pergjegjshme dhe ambicioze dhe kerkoj nje pune me kohe te plote.

Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060