Jepet me qira Hotel Rezidenca President. Hoteli ka 20 dhoma, bari dhe restoranti jane funksionale.
Adersa: Rruga Sarande-Butrint, 1 km larg hotel Butrintit. Cmimi 2,000,000 leke/vit

Cel. : 0695848756