AGJENTE (F)

Te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe shitje.
Te kete njohuri te larta te gjuhes angleze dhe italiane.
Te kete njohuri te mira kompjuterike.
Te jete korrekte dhe e gatshme per te punuar ne grup.
Te jete ne kerkim te nje pune afatgjate.
Te kete eksperience pune ne agjensi udhetimi.
Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e emailit: info@iliridatravel.alMob. : +355672077100
Mob. : +355692813301