• Agjencia e ndermjetesimit
  Trinity, kerkon te punesoje urgjentisht pastruese dhe kuzhiniere

  Kandidatja duhet te permbushe kriteret e meposhtme:

  1. Duhet te kete eksperience si pastruese dhe ne gatim(gatimet qe do behen me shpesh jane gatime tradicionale shqiptare)

  2.Te jete rezidente ne Tirane

  3. Mosha 30- 50 vjec

  4.Te kete disponibilitet part time ( Orari 10:00 - 14:00) nga e hena ne te shtune ( dita e shtune nuk eshte gjithmone dite pune)

  5. Te jete korrekte dhe energjike6. Kandidatet me banim prane zones se Komunes se Parisit perbejne avantazh

  .
  Paga 23000 lek. Kandidatja duhet te jete korrekte, serioze dhe energjike.

  Detyrat e saj do jene mirembajtja e shtepise si edhe gatimi.

  Dita e shtune nuk eshte gjithmone dite pune ( ne varesi te nevojave te familjes)

  Rezidenca e familjes ndodhet te Komuna e Parisit

  Te interesuarat qe plotesojne kriteret e siperpermendura mund te na kontaktojne ne numrin e telefonit, 0672009060