Shites/e ne Ekspozite.
Billa & Co Shpk me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, parketit, hidrosanitareve dhe materialeve te tjera te ndertimit
kerkon dy shites/e per ekspoziten e saj me vendodhje ne Kashar, Tirane.

Pershkrimi i vendit te punes:

1. Menaxhim i ekspozites ku perfshihen:a. Kujdesi per perditesimin e artikujve te rinj ne ekspozite.b. Ideimi i vendosjes se produkteve estetikisht ne ekspozite.
2. Prezantimi i produktit ekzistues dhe i produkteve te reja tek klientet.
3. Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre.
4. Faturimi i artikujve te shitur.
5. Ndjekja e procesit deri ne mberritjen e porosise prane klientit.

Kriteret e pranimit:
  • Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative, per te zgjidhur situata te ndryshme me efikasitet.
  • Te gatshėm pėr tė mėsuar vazhdimisht dhe per t’i pare gjerat ne detaje.
  • Preferohet minimumi 2 vjet eksperience pune ne shitje ose menaxhim.
  • Preferohet te kete mbaruar arsimin e larte.
  • Kane perparesi kandidatet me eksperience pune ne shitjen e pllakave dhe hidrosanitareve.


Ju ofrojme:
1. Njė mjedis pune stimulues.
2. Njė punė me pėrgjegjėsi tė madhe.
3. Njė punė me perspektive afatgjate.
4. Njė pagė interesante.Ne ofrojmė njė trajnim tė plotė. Gjatė kėtij trajnimi ju do tė njiheni me politikat tona te menaxhimit dhe departamentet perkatese.

Kontakt:Billa & Co shpk,Autostrada Tirane-Durres, km.7.
Te interesuarit te dergojne CV-ne me fotografi ne adresen tone si me poshte :E-mail: info@billa.al