• Agjencia e ndermjetesimit
  Trinity, kerkon te punesoje urgjentisht punonjese byrektoreje

  Kandidatja duhet te permbushe kriteret e meposhtme:

  1. Duhet te kete eksperience ne byrektore

  2.Te jete rezidente ne Tirane

  3. Mosha 25-55 vjec

  4.Te kete disponibilitet full time ( Orari 08:00 - 16:00) 6 dite jave (e shtuna gjysem dite dhe e djela pushim)

  5. Te jete energjike dhe korrekte ne pune

  Paga 25000 lek plus bonuse


  Te interesuarat qe plotesojne kriteret e siperpermendura mund te na kontaktojne ne numrin e telefonit, 0672009060