Agjencia e ndermjetesimit
Trinity, kerkon te punesoje urgjentisht babysiter

Kandidatja duhet te permbushe kriteret e meposhtme:

1. Duhet te kete eksperience si babysiter( te kete referenca ne punet pararendese)

2.Te jete rezidente ne Tirane

3. Mosha 32-55 vjec

4.Te kete disponibilitet full time ( Orari 08:30 - 17:30) 6 dite jave (e shtuna gjysem dite dhe e djela pushim)

5. Te jete e komunikueshme dhe e dashur me femijet.

Paga 25000 lek.

Dadoja duhet te kujdeset per nje femije 5 muajsh.
Rezidenca e familjes ndodhet te Treni (ndaj kandidatet me rezidence prane zones perbejne avantazh)

Te interesuarat qe plotesojne kriteret e siperpermendura mund te na kontaktojne ne numrin e telefonit, 0672009060