Agjencia e ndermjetesimit
Trinity, kerkon te punesoje urgjentisht babysiter

Kandidatja duhet te permbushe kriteret e meposhtme:

1. Duhet te kete eksperience minimumi 1 vit si babysiter( te kete referenca ne punet pararendese)

2.Te jete rezidente ne Tirane

3. Mosha 35-55 vjec

4.Te kete disponibilitet full time ( Orari 11:30:00 - 19:00) nga e hena ne te premte

5. Te jete e komunikueshme dhe e dashur me femijet.

Paga 35000 lek.

Nga ora 11:30 deri ne 14:30 zonja do kujdeset per mirembajtjen e shtepise dhe gatimin. Ne 14:30 kthehenfemijet ne shtepi ( 3 dhe 9 vjec) dhe ne pjesen e dyte te turnit zonja duhet te kujdeset per femijet.Punohet nga e hena ne te premte dhe ne marrveshje me familjen mund te kete sporadikisht pune dite te shtune

Te interesuarat qe plotesojne kriteret e siperpermendura mund te na kontaktojne ne numrin e telefonit, 0672009060