Agjencia e ndermjetesimit
Trinity, kerkon te punesoje urgjentisht sekretare kordinatore

Kandidatja duhet te permbushe kriteret e meposhtme:

1. Te kete mbaruar arsimin e larte ( kane avantazh te diplomuarat ne shkencat sociale )

2. Mosha ( 22 - 32 vjec)

3.Te kete aftesi shume te mira kompjuterike, te zoteroje paketen office.

4. Te njohe shume mire gjuhen angleze dhe italiane

5. Te jete e komunikueshme dhe e gatshme per te punuar si individualisht ashtu edhe ne grup

6.Te kete disponibilitet full time paradite


7. Te jete korrekte dhe serioze 8. Orari ( 09:00 - 16:00) nga e hena ne te shtune

Paga 40000 lek

Te interesuarat qe plotesojne kriteret e siperpermendura mund te na dergojne nje cv bashkangjitur me foto ne contact@trinity.al

Vetem kandidatet e perzgjedhura do te kontaktohen