1. Standart Pompa aspirimi benzine, tub gome dhe spina per lidhjen e serbatorit .

  Marine.al,
  ACS Marine- Durres

  Ofron :

  Disa tipe (sipas fotove bashkengjitur);

  Pompash Aspirimi Karburanti (Benxine) Per Motorra Fuoribordo.

  Dy modele tub, Gome ose PVC per lidhjen e sebratorit me motorrin.

  Spina lidhese Serbrator -Tub Gome.
  Parafiltra benxine, Filtra etj...


  Kontakte :

  http://www.marine.al
  Em@il: info@marine.al
  Cel: 069 40 24 310

  Cel. : 0694024310
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Pompete 1.png
S: 597
Madhesia: 105.4 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: rakord.png
S: 203
Madhesia: 240.2 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Pompete.png
S: 211
Madhesia: 231.0 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Tub Gome.png
S: 199
Madhesia: 176.2 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: LOGO.png
S: 199
Madhesia: 157.8 KB    www.marine.al
  info@marine.al

  Cel. : +355694024310