Kliko

 1. Standart Pompa aspirimi benzine, tub gome dhe spina per lidhjen e serbatorit .

  Marine.al,
  ACS Marine- Durres

  Ofron :

  Disa tipe (sipas fotove bashkengjitur);

  Pompash Aspirimi Karburanti (Benxine) Per Motorra Fuoribordo.

  Dy modele tub, Gome ose PVC per lidhjen e sebratorit me motorrin.

  Spina lidhese Serbrator -Tub Gome.
  Parafiltra benxine, Filtra etj...


  Kontakte :

  http://www.marine.al
  Em@il: info@marine.al
  Cel: 069 40 24 310
  Detare, Detari, Pjese Marine, Pjese Nautica, Ankorim Ornexhim , Spiranca Shtrat Spirance e Amortizator , Ēikrik elektrik dhe manual, aksesore per karrela, Cima Litare, Rrema, Artikuj Metalike Inoksi, Vida, Pistona gazi, artikuj inoksi , Elektronike dhe Lundrimi , Busulla, Dylbi, Harta, Elektronika , Instrumenta meterologjik , Harta detare , Hidraulike Sanitare , Pompa mekanike dhe elektrike, koka dushi , Pompa sentine, helika pompe uji, pompa autoklavi , Rakorderi Filtra, Fasheta, Tuba, Tapa shkarkuese, Lavaman, Furnella, Frigorifer etj. Mirembajtja, Izolante, Detersive, Bojra , Motor Varkash e pajisje motori , Protektore zingu, Sofieto motori, Timoneria, kavo drejtimi, adaptore, grupe gazi dhe timoni, Tenda per skafe, Bazament motori, Marmita dhe krahe stabilizues – flape ,Serbatore, Helika, Helika pompash , Shkronja dhe targa, Llastike, Rripa, Ski ujore,lodra ujore me fryerje , Pajisje per gomone , Guarnicione Rrip,pulexhe,gomina,termostat,kushineta , Pajisje Elektrike , Drita sinjalistike, Fenere , Elektrike dore, Bateri , Drita, Abazhure, Materiale elektrike , Elekronika, radio, autoporlant dhe antenna , Pajisje Kuverte , Kavo Direke ,-Plumbues dhe aksesore per direke , Terminale e Redanxha ,Tirante dhe aksesore, Mosketoni dhe Gameta , Moschettoni dhe ganxha , Dyer, Oblla, Dritare , Tapa imbarkimi, dyer ,Unaza e unaza ngritese – golfari, Kalunj dhe pasteke, Parmake mbajtes, mbajtes kallami, kandeliere , Spina , Kapse plastike , Bllokues litari , Pajisje te ndryshme per bord , Mjete multifunksionesh, butona mbylles etj , Shenues ere, Flamur , Kit pastrami , Mobilje, Mbajtese objektesh , Mjete te ndryshme, Tesut , sfungjere e aksesore , Pajisje Velash , Ēikrike – Bozzelli , Kapese litari
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Pompete 1.png
S: 607
Madhesia: 105.4 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: rakord.png
S: 211
Madhesia: 240.2 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Pompete.png
S: 219
Madhesia: 231.0 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Tub Gome.png
S: 207
Madhesia: 176.2 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: LOGO.png
S: 207
Madhesia: 157.8 KB    www.marine.al
  info@marine.al

  Cel. : +355694024310