Zona/Rruga : Ali Demi

Zona/Rruga : Ali Demi

Shes aktivitetin e nje kancelarie, fotokopje, printime dhe internet. Dyqani eshte me klientele te rregullt dhe me nje xhiro shume te kenaqshme pasi ka rreth 5 vjet si aktivitet, eshte ne kushte shume te mira pune dhe ne nje terren shume te pershtatshem per ate lloj aktiviteti pasi ka disa shkolla afer, dhe me nje qera shume te pershtatshme, momentalisht kam te punesuara dy punonjese, por dua ta shes aktivitetin per arsye familjare.
Ju lutem telefonata serioze.
Cmimi: 13000 Euro i pa diskutueshem.
00355 69 39 92 949

Cel. : 0693992949