kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

 1. Standart Tirane, kerkoj vend pune Ing. Mekanik Auto & Mjedisi

  1.Jam i interesuar per nje pozicion me kohe te plote Ing Mekanik -Auto. Zoteroj edhe Deshmi per Instruktor Teori per Autoshkolle.
  2. Kam Fakultetin e Ing. Mjedisit dhe zoteroj Certifikate si Ekspert mjedisor ( Vleresues per Ndikimin ne mjedis).
  Njoh programet ne PC, M-word, excel, etc.
  Per me teper detaje shih CV attached.  Cel. : 0692860003
  dokumenti bashkangjitur dokumenti bashkangjitur