Kerkoj te punesohem si
kujdestare per femijet ose per te moshuarit.

Si me poshte kriteret qe ofroj:

· Mosha -> 22 vjec

· Arsimi -> i larte

· Eksperienca si babysiter -> 3 vjet animatore per femije si dhe kam punuar disa vjet si punonjese sociale per femije autik

· Referenca ne familjet qe kam punuar -> Po

· Disponibiliteti -> full time ose part- time ( paradite)

· Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane

Info te tjera :

Deshiroj te punesohem si babysiter part time ose full time .

Mund te ofroj sherbimin e perkujdesjes per te moshuar( vetem per te moshuar qe nuk vuajne nga semundje mendore dhe qe jane te shendetshem fizikisht)

Punonjese sociale per femijet me aftesi te kufizuara

Te interesuarat te kontaktojne agjensine ne kontaktet e meposhtme: